Referenties

Wij hebben meerdere foto's van verbouwingen op de site geplaatst onder de projecten.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij de afgelopen jaren hebben verricht, kunnen wij u altijd in overleg met de klanten in contact met hen brengen.

We hebben enkele klanten gevraagd hun ervaringen met ons te delen, deze staan hieronder.

Daisy en Kees van der Haven (Emmastraat, Gouda) 14-01-2013: Uitgerekend toen wij onze garage bij de huiskamer wilden laten maken ging het sneeuwen en behoorlijk vriezen welk timmerbedrijf het mocht uitvoeren hadden wij heel snel beslist zij leveren namelijk vakwerk zo was ons verteld.
Sneeuw, wind, vorst het maakte vader Herman met zoons Rob en Bart niets uit dan gaan we die gevel toch inpakken zeker, zo werd het door vader Herman aan ons meegedeeld en binnen een paar dagen was de zijgevel gestempeld en kon de gevel gesloopt worden eerst nog even een stofschot in de woonkamer plaatsen er werd door firma Revet & Zn overal aan gedacht ook tijdens de werkzaamheden werd er mee gedacht aan het ontwerp zoals waar gaan we de lichtkoepels plaatsen.

Alles is tot in de puntjes geregeld afspraken die gemaakt zijn werden ook na gekomen.
Wij zullen het positieve gemopper tussen vader en zoon wel missen.

Een aanrader timerbedrijf Revet & Zn wanneer wij nog eens gaan verbouwen hoeven wij niet te zoeken naar een timmerbedrijf het is prijs en kwalitatief zeer de moeite waard.

R. Natrop (Gouda) 20-5-2012: Na 85 jaar vertoonde het dak van ons pand aan de Van Swietenstraat de nodige gebreken; zowel de panlatten als de dakpannen waren in zeer slechte staat en het aantal lekkages nam gestaag toe. Ook de schoorsteen verkeerde in zeer slechte staat en moest gesloopt en opnieuw opgemetseld worden.

Een goed dak is het behoud van je huis en na het aanvragen van diverse offertes hebben we besloten de klus te laten doen door Daems dakwerken i.s.m. bouw- en aannemingsbedrijf Revet & Zn. Een prima keus! Uitstekende vakmensen die in razend tempo ,binnen een week, de klus geklaard hebben. Resultaat: een fraai nieuw dak, absoluut lekdicht en keurig afgewerkt. Een aanrader voor iedereen die voor eenzelfde klus staat.


Fam Smelt (karen.smelt@gouda.nl) 3-5-2010: In ons nieuwe huis hadden we een aantal wensen die we voorgelegd hebben aan Herman Revet. Zo wilden we de bergzolder veranderen in extra kamers en wilden we een nieuwe achterpui. Hij kwam met een aantal mogelijkheden die we zelf nog niet bedacht hadden en waaruit we een keuze hebben gemaakt.
De achterpui heeft nu een reeks openslaande deuren en de zolder is met een grote dakkapel, dakramen en een vaste trap een grote en lichte ruimte geworden.
Vooral het meedenken in praktische en betaalbare oplossingen is door ons als zeer positief ervaren.

W.P.Barendsen (Waddinxveen) 12-9-2009: Ik was zelf begonnen aan de badkamer maar liep toch vast. Er moest een nieuwe zand cementvloer in, het riool wilde niet zo en het tegelwerk durfde ik niet aan. De firma Revet heeft dit toen afgemaakt.
Dan zie je pas het verschil tussen hobby en ervaring. Vooral met het tegelwerk had dit vast niet goed uitgepakt zonder deze hulp; lijnen lopen erg mooi door van de vloer naar de wanden en het is een mooi geheel geworden.